30 Eylül 2012 Pazar

Rouge








Büstiyer, büstiyer, büstiyer! Onları yazın gördüğümüz gibi kışında görmeye devam edicez kesinlikle. Daha çok alt ve üst parçaları farklı renklerde giymeyi sevsemde bu takım da tek renk hoş duruyor. Kalem eteklere alışık olmadığım için giyerken çekindiğim bir kıyafet benim için. Yaka kısmının düz gelmesindense böyle olmasını ben istedim. Kalın kolyeler değil belki ama ince zincirli zarif bir şeylerle kıyafet tamamlanabilinir. Kırmızı giyince siyah ayakkabı giymek bana çok keskin geldiği için genelde ayakkabıyı bu tonlarda tercih ediyorum. Bu takımı nerden aldığımı sorucak olursanız almadım diktirdim! Tabi ki yine Ayşe Gülasar :) 

29 Eylül 2012 Cumartesi

Lumiere Soleil






Top: Zara
Shorts: Forever21
Cardigan: Juicy Couture
Shoes: Urban Outfitters
Clutch: Sonia by Sonia Rykel

Weather is still, sunny in here so I wanted to make good use of it. This cardigan is one of by best! It's color and style is so useful isn't it? I bought those shoes from Newyork years ago, weather was so rainy outhere and my Toms shoes died out. Thus,I needed to have something better to wear to feel warm again. This is the shoe that saved me!! Anyways, hope you like it girrls!

25 Eylül 2012 Salı

Door to Door










Üst/Top: Pedro Del Hierro
Pantolon/Trousers: Topshop
Topuklu/Heels: BCBG
Çanta/Handbag: Hotiç

Kışın yaklaşması demek benim için siyahlara bürünmek demek. Özellikle de siyah pantolonlar ve taytlardan kışın bir türlü ayrılamıyorum. Her sene yeni bir renk moda olur ya işte siyah her daim moda olan ve gardarobumuzdan çıkaramıycağımız bir renk. Takip ettiğim bir çok modayla ilgili siteden de aslında bunu anlamak kolay oluyor.  modavetrend.com dan modayla ilgili her türlü haberi takip ediyorum. Yeni trendler, yeni koleksiyonlar, çekimler kısacası modaya dair her şeyi kolayca bulup okuyabildiğim bir site size de tavsiye ederim my lovely followers! :)


Well, as winter is on the way I'll be starting to wear more and more black. Especially black tights and pants are indispensable for me. There are colors that are popular season to season, like burgundy or neons; however black is always there and always one of the best! I follow different kinds of fashion realted websites and modevetrend.com is one that is most useful. New collections, trends, photoshoots are always fresh and exciting. I reccommend it to all my lovely followers!! :)

24 Eylül 2012 Pazartesi

Tennis




Bottom: Nike
Top: New Balance

Bugün tam bir tenis havası vardı, güneşin altında amele yanmayacak derecede soğuk ama yeterincede sıcak. Bende  buna karşı koyamadım diyebiliriz. Renkli spor kıyafetlerine bayılıyorum, sizcede çok şirin değiller mi? Nedense onların içinde kendimi gerçek bir sporcu gibi hissediyorum haha :D


Today, weather was soo great to play tenis, so I couldn't resist it! It was cold enough to play tennis, and not get sun burned. Anyways, I love colourfull sports wear, they look sweet aren't they? I feel like a real player with them haha :D

19 Eylül 2012 Çarşamba

Cherry






Pants: Topshop
Shoes: Soludos
Scarf: Juicy Couture
T-shirt: Jean's Paul Gaultier

Here is a great example of how to use red! White, red and blue are the colors that will look good in any shape. I ordered those espadrilles from asos, they answered all my quentiones in a small amount of time and really helped me a lot in this process. If you have any concerns about ordering from asos; I assure you, you can trust them, they are great! I bought that book 'All About Us' from Urbanoutfitters, it has all kinds of questiones for you and your partner. It's so much fun!!

18 Eylül 2012 Salı

La Porte Rouge








Gömlek/Shirt: Mudo
Jeans: Topshop
Çanta/Handbag: Banana Republic
Babette: Nine West

Sabah uyandığımda yağmuru görmemle sıkıntı başlamıştı. Fakat ben evden çıkana kadar yağmur dindi ve bir daha da yağmadı. Cerenle Nişantaşında küçük bir işimiz vardı. Bende hemen kolaya kaçıp jeanimi altıma çekip gömleğimi giydim birkaç takıyla çantayla derken kıyafetimi tamamladım. Babetlerimi uzun zaman sonra giyiyorum diyebilirim. Bazen nerde ne kıyafetim vardı unutuyorum ve bu çok kötü bir huy! Nişantaşında 'Numara 39' a baktıktan sonra gözümüze çarpan bu kırmızı kapıda ayaküstü resimleri çektik. He bu arada Numara 39 dekorasyonuyla ve ayakkabılarıyla gerçekten çok şirin bir mağaza. İnstagrammımızda resimlerini görebilirsiniz. Yolunuz düşerse bakmadan da geçmeyin deriz!

17 Eylül 2012 Pazartesi

Jimmy







Üst/Top: H&M
Pants: Topshop 
Purse: Topshop
Heels: Jimmy Choo
Saat/ Watch: DKNY

16 Eylül 2012 Pazar

Be Poles Apart






Siyah-beyaz uyumu kadar sevdiğim başka bir uyum yok galiba! Hem asil hem şık gösteriyor bu iki rengin birleşimi insanı. Pantolon, gömlek ya da bir tişört hiç farketmiyor. Hepsi dümdüz ayrıntısız parçalar olsa bile kıyafet kendini gösteriyor. Bu elbisemde bu tarife uyuyor galiba. Eski arkadaşlarımla bir akşam yemeği için giydiğim bu elbiseyi sandaletle tamamlamış olsamda siz siyah bantlı açık bir topukluylada kullanabilirsiniz. Elbise kendi başına sade ve zarif gözüktüğü için onu çok takılarla boğmak istemedim. Ama takı kullanmak isterseniz yukarıdaki yüzükler gibi modern ve taşsız takılar kullanmanızı öneririm. Hava tekrardan bir ısınmaya geçmiş olsa da bu onun son demleri bunun farkındayım. Her sıcak hava fırsatını değerlendirip yazlıklardan ayrılamadığım bir gerçek!

I gotta confess that combination of black and white is my best! It tastes elegant and chic at the same time. It doesn't matter if it's an skirt, pants or just a t-shirt. I can give this dress as an example. For today, I combined it with flat sandals but if you are planning a dinner or a drink you can choose black strappy platform sandals too. Have a nicee day you all !!

15 Eylül 2012 Cumartesi

Marble Hall







Gömlek/Shirt: Zara
Şort/ Shorts: H&M
Ayakkabılar/Shoes: Topshop

Even though they look like skirts, I 'm wearing H&M shorts here. They are really comfy, and they have lovely colour aren't they ? I made that necklace with my old beads, if you have some, you should consider them as well. You can make gorgeous stuff!! Good luck girls!