30 Ekim 2012 Salı

Hello My New Hair !









Üst/Top: Stradivarius
Pantolon/Pants: Topshop
Çanta/Handbag: Kate Spade
Babet/Flats: Tods

Saçlarım önceden de çok uzun olmasada bu sefer artık gerçekten kısalar! Onlara alışmakta biraz zorlandım gibi. Neyse yeni saçlarımı size parlak pantolonum ve deri detaylara sahip üstümle gösteriyorum. Parlak pantolonumu alıp almamak konusunda ilk tereddüt yaşasamda şimdi iyi ki almışım dediklerim arasında. Üstüne herhangi bir kazak giyip spor-şık çizgisini yakalayabildiğiniz gibi gece çıkarken şık üstlerle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sene moda olan bu ayakkabılarımla da birbirlerini bir hayli tamamladılar. Kate Spade ise kıyafeti spordan şık hale çevren esas parça ! Peki ... Yeni saçlarımı siz beğendiniz mi ?

29 Ekim 2012 Pazartesi

Finally, Fall









Jeans: Zara
Shirt: Ralph Lauren
Ballerinas: Tods
Denim  Jacket: Tommy Hilfiger
Handbag: Kate Spade


You could have some problems deciding what to wear as a shoe to simple looks like this one. I had the same problem too but at the end I wanted to cheer up this outfit by using my colorful ballerinas!
Also white simple shirts are as useful as white tshirts, they help you to have either a chic or casual look! Rather than using a handbag, you can use a clutch which will help you to be more feminen! Go and shine girls!!

26 Ekim 2012 Cuma

Pearl




Bazen evde çok sıkılırsınız ve napsam diye düşünürsünüz. İşte öyle zamanlar için keyifli bir önerim var! Annenizin, anneannenizin dolabını karıştırmak. Hele bunu onlarla birlikte yaparsanız sizin bulamayacağınız yerlerden birsürü şeyler çıkarıyolar. Bende bunu yaptım. Şimdilik sizinle toz pembe bir gömlek ve lacivert kadife dizde biten bir eteği paylaşıyorum. Bu kıyafeti giydikten sonra başımda dantelli bir şapka ya da o tarz bir aksesuvar çok aradım ama malesef bulamadım. Bu yüzden kıyafeti incilerle tamamladım. Daha paylaşılacak birsürü şey var bunları ara ara bloga koyucaz bizce kaçırmayıınnnn :)

24 Ekim 2012 Çarşamba

Beige






Sweater: Vince
Leather Skirt: H&M
Clutch: Topshop
Shoes: Prada
Watch: DKNY

Probably this is the best weather to wear this skirt. I wanted to have a casual look so I combined it with a loose vince sweater. It's actually from men's section, however it looks great isn't it ?
However if you would like to have a dressy look, a statement necklace is what you need!

21 Ekim 2012 Pazar

Resurrection








Üst/Top: Zara
Pantolon/Trousers: Massimo Dutti
Çanta/Hangbag: Banana Republic

Hayatımıza giren renkli pantolonlar çıkmak bilmiyor. Yanlış anlaşılmasın çıkmasınlar da zaten! Bazen böyle koyu belki de içinizi kararttığını düşündüğünüz üstler renkli pantolonlarla göze daha bir hoş aynı zamanda da çarpıcı duruyor. Tişörtün içinde ki en ufak bir renk ya da o rengin türevi hatta ara sırada olsa alakasız bir renk üstünüzü daha bir dikket çekici kılıyor. Ve o kıyafetin kaybolmasını önlüyor. Kol detaylarında ki metallerle uyum sağlıyacak sert görünümlü bilekliklerle kıyafeti tamamlayabilirsiiiniiz!

20 Ekim 2012 Cumartesi

Stairs





Scarf: H&M
Handbag: Alexander Wang
Top: Topshop
Bottom:Topshop
Shoes: Polo Ralph Lauren
Watch: DKNY
 
 
Heey giirls!! I'm sorry that I made you wait a lot for this post!!
Finally it started to be breezzy and a bit rainy too, thus I grappled my lovely scarf.
However, I'm still hesitant to switch from my t-shirt mood to sweaters:(
But I'm afraid it will be soon!
Also here is a little suggestion, you can feel free to buy bags or shoes in crazy colors! Believe me, they will look good and cheer your outfit up immediatlly!
Don't you agree??

16 Ekim 2012 Salı

İstanbul Fashion Week










İstanbul Fashion Week'in sonuna gelmiş bulunmaktayız. Herkesin özenip geldiği bir ortam insanı mutlu ediyor doğrusu. Arada bu özenmelerin abartılara dönüştüğüde olmadı değil tabi :) Fashion week'in ilk gününde dikkatimizi çeken şey kesinlikle erkeklerin kıyafetleriydi. Nerdeyse gelen her erkekte ayrı bir marjinallik ayrı bir hava vardı. Fashion week'in son 2 gününde ise gözler bayanların üstündeydi. Sabahtan akşama birçok defileye girdik çıktık. Onları dikkatle izlemekten sizle resim paylaşamıyoruz malesef. Favori defilelerimiz belli, tabi herkese göre de değişir. Ama gerek ortam gerek defileler, insanlar,kıyafetlerle güzel bir İstanbul Fashion Week'i sonlandırmış bulunmaktayız. Önümüzde ki defileler için şimdiden sabırsızlanıyoruz!!

9 Ekim 2012 Salı

Yellow Heels











Elbise/Dress: Zara 
Çanta/Handbag: Banana Republic
Topuklu/Heels: Matraş
Şal/Scarf: Yargıcı


Bu ayakkabılarımı çok seviyorum ve bunda ki en büyük etken rengi sanırım! Sarının her rengi hosuma gitmese de hafif soft olan bu rengi her şeyle kullanasım var. Bu sefer de bu elbisemle kullandım. Daha önceden de böyle bol bir elbiseyi spor bir şekilde tomslarla ve siyah uzun askılı bir çantayla kullanmıştım. Kısacası sizin modunuza ayak uydurucak elbiseler her zaman 1-0 öndedir :)

7 Ekim 2012 Pazar

Taglietelle











Dress: Topshop
Shoes: Prada


Long dresses always been a challenge for me. I tried to ignore them most of the time! However this one is something even I couldn't resist. Hope you like it as well ?