28 Ağustos 2012 Salı

Abandoned







Üst/Top: Gap
Denim Gömlek/ Denim Shirt: Topshop
Şort/ Shorts: LTB

İlk bu inşaat halindeki eve girip girmemek arasında biraz kararsız kaldık. Ama ortam fotoğraf için güzel olabilir düşüncesiyle girdik. İçeride gördüğümüz böcekler, örümcek ağları dışında eğlenceli bir çekim yaptık. Bu fotoğrafların teması galiba günlük yaşantımızın çoğunu ele geçirmiş olan DENIM! Artık o kadar çok çeşidi var ki; pantolonları, gömlekleri, çantaları, şapkaları, şortları... Bizde gömlek ve şortu kullandık bu postumuzda. Daha öncede size denim gömleği beyaz fistolu bir etekle kullanmıştık. Kısacası denim gömleğin kullanım alanları düşününce artıyor.
 Bu şort aslında benim 8. sınıftan kalan pantolonum. Ama artık o tip pantolonların modası geçtiği için kesip şort haline getirdim (tabi 5 senedir hala aynı pantolonun içine girebilmek mutluluk verici). Aslında hepimiz bu kesme işini yapabiliriz. Çünkü sürekli değişen bir moda var. Denimler zaman içinde bol, İspanyol paça, dar, kısa derken o kadar çok şekle girdiler ki elimizde modası geçmiş denimleri bu şekilde günlük yaşantımıza tekrar kazandırabiliriz. Böyle spor bir kıyafete takı düşünülürse ağır, zincirli,boncuklu şeyler takmaktansa ipli  bileklikler ve kolyeler kullanılabilinir. O gün İstanbulda ki gardırobumuz olmadığı için beyaz bir askılıyla kıyafeti  tamamladık. Ama siz desenli renkli kısa tişörtlerde giyebilirsiniz. Denim herşeye ayak uydurur!


At first, we hesitated a  lot about going into this abandoned place. It was full of spider webs and dead extra big bees. However our will of taking photos was dominant over our fear of bugs. Place was full of dust and rusty pins, however we survived! Today, our outfit consists of denim and only denim. Isn't it a great example of how useful denim is? It's apparent from the range of clothing that denim can be used anyways. There are even some bikinis made out of denim. In one of our earlier posts we used another denim shirt with a floral white skirt, so today we wanted to take more risks thus combined it with a darker denim shorts. Actually this short was jeans that I was wearing when I was in 8rd grade or so. However I was not going to wear it with that style any  more so I just cut it out. Here is the result! You should do the something with your old jeans, I'm sure they can even become the best piece of your wardrobe. 

6 yorum:

  1. love this shirt and also your blog! It's so nice!!! I follow you!
    Pass to my blog and if it likes you follow me too, I will be so glad :D
    kisses
    http://francescagiusti.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Amazing Jeans shirt! Really like the casual style on you.
    Sally

    themuv.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Thank you so much!
    and loved your blog, you have just great pics!

    YanıtlaSil
  4. takipcinizim :)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil